Despre noi

Inovare

Inginerii noștri sunt experți în domeniile lor cu toate ca majoritatea sunt tineri.

Cea mai mare parte a produselor noastre sunt solutii noi tehnice si tehnologice si sunt protejate la OSIM.

Deoarece domeniul in care lucram este foarte nou, ceea ce inseamna ca este in continua schimbare si perfectionare, suntem mereu în căutarea de solutii noi care sa ofere performante produselor noastre si satisfactie clientilor nostri.

osimaaaaaa

Ce inspira de fapt inginerii și tehnicienii noștri să fie mereu in cautare de ceva nou? Unul dintre motive este cu siguranta sentimentul de a lucra pentru un brand care este pe primele locuri in Romania în industria iluminatului cu LED-uri. Acest lucru explica angajamentul și motivația necesare pentru eforturile exceptionale depuse.

Calitate si Siguranta

Din 1992, numele nostru este sinonim cu calitatea. Trebuie să existe un motiv pentru aceasta.

Clienții noștri din tehnica iluminatului și industria electronica au cerut mereu produse de calitate. Ei au încredere în experiența noastră, cunoștințele noastre si în fabricarea de peste 20 de ani de corpuri de iluminat si dispozitive electronice pentru acestea (ignitere, balasturi electronice si acum produse in domeniul LED Lighting etc).

Ce este întotdeauna important pentru noi? – Este siguranța și fiabilitatea produselor noastre și satisfactia clienților noștri, atunci când le utilizeaza.

Cu un sistem de management al calității în conformitate cu EN ISO 9001, demonstram în mod constant conformitatea cu aceste standarde ridicate de calitate.

Numele AMIRAS exprima întotdeauna calitate și aceasta provine din faptul că noi acordăm o mare importanță expertizei noastre interne,eforturilor proprii de cercetare si de a cauta in mod constant solutii de imbunatatire a produselor noastre si a proceselor de productie.

Toate produsele noastre corespund si sunt certificate conform cerintelor standardelor europene (CE) si implicit a Directivelor Europene ce reglementeaza acest domeniu (LED Lighting si dispozitivele electronice aferente acestuia).

Personal

Oamenii sunt diferiti, și tocmai de aceea avem nevoie de ei.

În prezent, peste 80 de persoane lucrează pentru AMIRAS și nu sunt două la fel. Fiecare persoană este un individ care iși dezvoltă abilități care pot fi utilizate în numeroase moduri.

Am reunit cunoștințe, abilități și procese pentru a forma o unitate care este mai mult decât pur și simplu o colecție de piese individuale. Printr-un management de proiecte performant aceste structuri au evoluat într-un sistem sofisticat și eficient în care problemele sunt rezolvate prin munca în echipă și astfel se obțin rezultate mai bune.

Sistemul nostru de formare are o contribuție importantă. Din 2012 AMIRAS este lider si in domeniul de formare si calificare forta de munca in aceasta zona a Romaniei (vezi site: www.cursuri.amiras.ro). Expertiza tehnica și competentele in domenniu sunt atuurile noastre cele mai importante.

Cu toate acestea, formarea/calificarea inițială nu este suficientă. În domeniul nostru care evolueaza in mod continuu, învățarea pe tot parcursul vieții este acum o cerință de bază pentru succesul profesional. În acest domeniu vom oferi, de asemenea pentru angajatii nostri oportunități de formare continuă pentru calificăre profesionala. Acestea pot fi in domeniile: tehnic, administrativ, de afaceri sau de natură financiară.

Bine ati venit!

Bine ati venit la AMIRAS C&L IMPEX SRL

O companie cu pasiune pentru iluminat si electricitate.

Deviza noastra este: „Light &Electricity for you!”

Infiintata in anul 1992, AMIRAS C&L Impex SRL, reprezinta azi unul din furnizorii importanti de servicii in proiectarea si executia de instalatii electrice de joasa si medie tensiune din Romania.

Incepand din anul 2012 a dezvoltat prin efort propriu si cu fonduri europene, proiectarea si fabricatia de module, lampi si corpuri de iluminat cu LED-uri inclusiv dispozitivele electronice pentru comanda si controlul acestora.

Site-ul de productie de langa municipiul Targoviste – oras cu traditie in tehnica iluminatului, este echipat cu echipamente tehnologice si de testare de ultima generatie care asigura un grad ridicat de complexitate a produselor si calitate deosebita.


img_left

Valori

Valorile sunt cheia succesului nostru;

Noi cream valoare clientului prin tot ceea ce facem.

• Avem un portofoliu de produse și servicii inovatoare cu un accent puternic pe eficiența energetică;

• Suntem o echipa profesionista si diversa care lucreaza cu pasiune si dedicatie;

• Respectăm etica de afaceri si tratam toti partenerii de afaceri cu onestitate, corectitudine si respect.

In următoarele pagini puteți afla mai multe despre cine suntem, de unde venim, cum gândim și muncim.

Sperăm să vă placa!

Filozofiei

Deoarece lumea se schimbă, ne schimbăm si noi.

In afaceri AMIRAS a fost mereu asociat cu iluminatul. În primul rând, aceasta ia forma soluțiilor care să permită ca diferite surse de lumină să fie integrate în corpuri de iluminat. În al doilea rând, este vorba de corpuri de iluminat stradal si industrial unde vom dezvolta si furniza sisteme pentru fiecare aplicație in parte imbinand cele mai noi solutii hardware si software.

Cu toate acestea: „totul este in schimbare”. Aceasta implica din partea noastra eforturi continue in dezvoltarea de produse si solutii noi cu efect direct in economia de energie, care este obiectivul nostru principal.

Noi vrem să fim profesionisti si amabili în toate domeniile și în toate ocaziile, in ciuda tuturor presiunilor externe.