Inovare

Inginerii noștri sunt experți în domeniile lor cu toate ca majoritatea sunt tineri.

Cea mai mare parte a produselor noastre sunt solutii noi tehnice si tehnologice si sunt protejate la OSIM.

Deoarece domeniul in care lucram este foarte nou, ceea ce inseamna ca este in continua schimbare si perfectionare, suntem mereu în căutarea de solutii noi care sa ofere performante produselor noastre si satisfactie clientilor nostri.

osimaaaaaa

Ce inspira de fapt inginerii și tehnicienii noștri să fie mereu in cautare de ceva nou? Unul dintre motive este cu siguranta sentimentul de a lucra pentru un brand care este pe primele locuri in Romania în industria iluminatului cu LED-uri. Acest lucru explica angajamentul și motivația necesare pentru eforturile exceptionale depuse.

Calitate si Siguranta

Din 1992, numele nostru este sinonim cu calitatea. Trebuie să existe un motiv pentru aceasta.

Clienții noștri din tehnica iluminatului și industria electronica au cerut mereu produse de calitate. Ei au încredere în experiența noastră, cunoștințele noastre si în fabricarea de peste 20 de ani de corpuri de iluminat si dispozitive electronice pentru acestea (ignitere, balasturi electronice si acum produse in domeniul LED Lighting etc).

Ce este întotdeauna important pentru noi? – Este siguranța și fiabilitatea produselor noastre și satisfactia clienților noștri, atunci când le utilizeaza.

Cu un sistem de management al calității în conformitate cu EN ISO 9001, demonstram în mod constant conformitatea cu aceste standarde ridicate de calitate.

Numele AMIRAS exprima întotdeauna calitate și aceasta provine din faptul că noi acordăm o mare importanță expertizei noastre interne,eforturilor proprii de cercetare si de a cauta in mod constant solutii de imbunatatire a produselor noastre si a proceselor de productie.

Toate produsele noastre corespund si sunt certificate conform cerintelor standardelor europene (CE) si implicit a Directivelor Europene ce reglementeaza acest domeniu (LED Lighting si dispozitivele electronice aferente acestuia).

Personal

Oamenii sunt diferiti, și tocmai de aceea avem nevoie de ei.

În prezent, peste 80 de persoane lucrează pentru AMIRAS și nu sunt două la fel. Fiecare persoană este un individ care iși dezvoltă abilități care pot fi utilizate în numeroase moduri.

Am reunit cunoștințe, abilități și procese pentru a forma o unitate care este mai mult decât pur și simplu o colecție de piese individuale. Printr-un management de proiecte performant aceste structuri au evoluat într-un sistem sofisticat și eficient în care problemele sunt rezolvate prin munca în echipă și astfel se obțin rezultate mai bune.

Sistemul nostru de formare are o contribuție importantă. Din 2012 AMIRAS este lider si in domeniul de formare si calificare forta de munca in aceasta zona a Romaniei (vezi site: www.cursuri.amiras.ro). Expertiza tehnica și competentele in domenniu sunt atuurile noastre cele mai importante.

Cu toate acestea, formarea/calificarea inițială nu este suficientă. În domeniul nostru care evolueaza in mod continuu, învățarea pe tot parcursul vieții este acum o cerință de bază pentru succesul profesional. În acest domeniu vom oferi, de asemenea pentru angajatii nostri oportunități de formare continuă pentru calificăre profesionala. Acestea pot fi in domeniile: tehnic, administrativ, de afaceri sau de natură financiară.