Implementand solutii de eficienta energetic ca un element cheie pentru o dezvoltare durabila a Romaniei moderne reprezinta o obligatie interprinsa si implementata prin aplicarea directive 2012/12/EU.

Dezvoltarea proiectelor de eficienta energetic in domeniul iluminatului precum si mijloacele prin care soluțiile moderne pot ajuta institutiile publice sau compani private sa rationalizeze costurile fiind dezbatute de experti in industria energetica, reprezentanti ai guvernului si directori din sectorul privat la editia 2015 din Romania.

Forum Idustia Iluminatului

Suntem nerabdatori sa va cunoastem la cel mai importanta conferinta dedicate prezentari solutiilor pentru eficienta energetica in iluminat, pentru a discuta schimbari si oportunitati de dezvoltare si implementare de programe de optimizare a utilizari energiei

Limba: Engleza si Romana (cu traduceri simultane oferite).

Inregistrare:  Taxa de participare la conferinta este 149 € +TVA/ persoana.

Taxa include participarea la sesiunea de conferinta, pauza de cafea si pranz, inclusive si documentele de procedura a conferintei

Toate taxele de inregistrare mai sus mentionate include TVA Romanesc de 24%.

Conditii de Inregistrare: Programul si discursurile sunt dispuse la schimbari. Daca conferinta ar fi anulata in caz de forta majora, indisponibilitatea locului de desfasurare a conferintei, vorbitorii fiind preveniti sau pentru alte motive intemeiate, organizatorii isi rezerva dreptul de a anula conderinta. In caz de anulare toti participantii vor fi instintati adecvat. In acest caz toate taxele vor fi returnate.

Plata: plata poate fi facuta prin transfer bancar anterior evenimentului. Va rog sa luati in considerare locurile limitate disponibile, din aceasta cauza va recomandam ca inregistrarea sa fie facuta cu o saptamana inainte de eveniment.

Hotel: Exclusiv pentru dumneavoastra avem un numar limitat de camera valabile la preturi special la Hotel InterContinental Bucuresti. In ordine sa va acomodam pe domneavoasta sip e ceilalti participant, va rugam sa va rezervati camera cel tarziu cu o saptamana inainte de a sosi.

70_Lighting Forum 2015 newsletter-1