Light & Electricity for you!
Light & Electricity for you!
Light & Electricity for you!
Light &Electricity for you!
Bine ati venit!

Bine ati venit la AMIRAS C&L IMPEX SRL O companie cu pasiune pentru iluminat si electricitate. Deviza noastra este: „Light &Electricity for you!” Infiintata in anul 1992, AMIRAS C&L Impex SRL, reprezinta azi unul din furnizorii importanti de servicii in proiectarea si executia de instalatii electrice de joasa si medie…

Citeste mai mult...
CORPURI – ILUMINAT STRADAL

Corpurile cu LED-uri pentru iluminatul stradal fabricate de AMIRAS respecta conceptul nostru de : „eficienta energetica maxima” si sunt adecvate pentru iluminarea drumurilor de clasa ME1; ME2,ME3,ME4,ME5 si ME6 ,tuneluri…

Citeste mai mult...
TUBURI CU LED-uri

Seria ALT-xxxx de tuburi cu LED-uri nu contin mercur și sunt foarte eficiente energetic. Ele au fost dezvoltate pentru a inlocui tuburile fluorescente T8 si T12 in corpurile standard cu tuburi fluorescente. Ele au fost…

Citeste mai mult...
PROFIL

Infiintata in anul 1992, AMIRAS C&L Impex SRL, reprezinta azi unul din furnizorii importanti de servicii in proiectarea si executia de instalatii electrice de joasa si medie tensiune din Romania.

Incepand din anul 2012 a dezvoltat prin efort propriu si cu fonduri europene, proiectarea si fabricatia de module, lampi si corpuri de iluminat cu LED-uri inclusiv dispozitivele electronice pentru comanda si controlul acestora.

Site-ul de productie de langa municipiul Targoviste – oras cu traditie in tehnica iluminatului, este echipat cu echipamente tehnologice si de testare de ultima generatie care asigura un grad ridicat de complexitate a produselor si calitate deosebita.

De ce Amiras?

Numele AMIRAS exprima întotdeauna calitate și inovatie deoarece acordăm o mare importanță expertizei noastre interne,eforturilor proprii de cercetare si de a cauta in mod constant solutii de imbunatatire a produselor noastre si a proceselor de productie.

Toate produsele noastre corespund si sunt certificate conform cerintelor standardelor europene (CE) si implicit a Directivelor Europene ce reglementeaza acest domeniu.

BECURI CU LED-uri

Becurile cu LED-uri cu soclu Edison E14 si E27 au fost dezvoltate de AMIRAS C&L ca o solutie foarte eficienta energetic pentru inlocuirea becurilor incandescente sau a becurilor compact fluorescente-CFL (cunoscute si sub numele de “becuri economice“).

Solutia constructiva aplicata prin utilizarea unui radiator din material plastic termoconductiv si in acelasi timp si izolator electric in locul radiatorului din aliaj de aluminiu a simplificat constructia becului cu LED-uri si scadera greutatii acestuia cu pana la 40%.

Citeste mai mult...